PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

GA Eagles richt zich op PSV-middenvelder

Rik Schouw staat in de belangstelling van Go Ahead Eagles. Afgelopen zomer maakte de jongeling nog de overstap naar PSV. De Eindhovenaren lijken vooralsnog niet van plan mee te werken aan een verhuur.

Schouw speelt zijn wedstrijden in Jong PSV, maar heeft al wel zijn officiële debuut gemaakt. Ondanks zijn kleine rol in het eerste elftal wil de eredivisieclub hem niet laten gaan, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De 21-jarige speler staat nog tot de zomer van 2014 onder contract bij PSV. Voorheen was hij actief voor NAC Breda en Ajax. Laatstgenoemde club leende hem in het seizoen 2010/2011 uit aan Almere City, waar hij drie duels speelde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.