PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AZ vraagt bonus aan PSV in transfer Adam Maher’

AZ vraagt momenteel meer voor Adam Maher dat het in dezelfde situatie in de zomer zou doen. De club uit Alkmaar wil een ‘bonus’ voor het feit dat hij midden in het seizoen van club zou wisselen. Mocht een overstap naar PSV afketsen en die club komt in de zomer terug, is de bonus van de vraagprijs af.

Waar Maher PSV voorlopig uit zijn hoofd kan zetten, doet Verbeek dat met Jeffrey Gouweleeuw. De verdediger van sc Heerenveen zal niet snel tekenen in Alkmaar. “Daar ben ik niet teleurgesteld over, want ik heb geen aankopen nodig”, zegt Verbeek tegenover De Telegraaf. “Tussentijdse versterkingen zie ik altijd in het verlengde van het volgende seizoen. Nick Viergever wil niet bijtekenen, dus gaan we er – om nog iets aan hem te verdienen – van uit dat hij komende zomer vertrekt.”

“Het voordeel van Jeffrey nu halen, was dat hij een half jaar eerder de groep, staf en club kon leren kennen. Maar als je de hoofdprijs moet betalen, heeft dat geen zin”, aldus Verbeek. “Het is ook de reden waarom Adam Maher nu niet naar PSV vertrekt, denk ik. PSV moet niet alleen de marktconforme prijs betalen, maar ook een bonus, omdat hij halverwege het seizoen weggaat. In de zomer gaat de bonus eraf. Maar dan kan de marktconforme prijs weer hoger liggen…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.