PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Samuel Armenteros verruilt Heracles voor Anderlecht

Ajax, Vitesse en Feyenoord kunnen allemaal een streep zetten door de naam van Heracles Almelo-aanvaller Samuel Armenteros. De Zweedse spits met Cubaanse afkomst gaat zijn nog prille loopbaan namelijk vervolgen bij het Belgische Anderlecht, zo meldt hij woensdag in De Telegraaf.

Armenteros heeft zijn zaakwaarnemer Sören Lerby inmiddels laten weten dat hij de deal mag gaan afronden. Voordat de overstap definitief wordt, moet de spits eerst nog een medische keuring ondergaan en Anderlecht beslissen of zij hem per direct of in de zomer willen overnemen. In januari zullen zij nog een transfersom moeten ophoesten, in juli kan Armenteros gratis verwelkomt worden.

“Anderlecht is een prachtige club met een trainer die me graag wil hebben”, reageerde Armenteros vanuit het trainingskamp in Turkije op zijn nieuwe club. Saillant detail: Heracles oefent vrijdag nog tegen de Belgisch regerend landskampioen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.