PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV past schema aan vanwege de Thaise hitte

PSV is momenteel op trainingskamp in Thailand en in verband met de verzengende hitte aldaar heeft trainer Dick Advocaat direct het schema moeten aanpassen.

Bij de eerste ochtendtraining bleek het kwik al gauw tot 34 graden Celsius te komen. En dat is te veel van het goede. “Vanwege de warmte zullen we niet meer in de ochtend trainen op het veld”, aldus Advocaat in de Telegraaf.

Net als Ajax (Brazilië) heeft PSV gekozen voor een commercieel interessante bestemming voor het trainingskamp. Vanwege het tijdsverschil, de hitte en de lange reis is het sportief gezien misschien echter een minder verstandige keuze.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.