PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ola Toivonen wil PSV transfervrij verlaten’

Ola Toivonen wil PSV aan het einde van het volgende seizoen transfervrij verlaten. Dat zegt de Zweed dinsdag in het Algemeen Dagblad. Toivonen, die in Eindhoven een contract tot de zomer van 2014 heeft, herstelt op dit moment van een zware hamstringblessure.

De aanvallende middenvelder verblijft op dit moment met PSV voor een trainingskamp in Thailand en hoopt dat hij voor maart zijn rentree kan maken. De Zweed wil zijn huidige verbintenis niet verlengen. Hij ziet ook weinig in een vertrek aan het einde van het seizoen, zodat PSV nog geld voor hem krijgt.

“Ik heb al die jaren geknokt om de Champions League te halen”, claimt Toivonen. “Nu is de kans groot dat het lukt. Als we de Champions League bereiken, dan wil ik het meemaken ook.” Toivonen was volgens PSV vorig jaar zomer nog ongeveer veertien miljoen euro waard.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.