PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jonge Oost-Europeanen op proef bij PSV

PSV bekijkt de komende week of Boris Kopitović en Georgi Kitanov een versterking kunnen betekenen voor de club. Beide spelers zullen een week meetrainen met de beloften en de A1.

De achttienjarige Kopitović is een Montenegrijnse jeugdinternational en debuteerde reeds in het eerste elftal van zijn club Budućnosti, waar hij als rechtsback speelt. Van diezelfde club was onlangs ook al de zestienjarige aanvaller Cmiljanić op proef bij PSV.

“Dit kan serieus worden. Als hij bevalt kan het leiden tot formele onderhandelingen. Cmiljanić maakte in december ook een hele goede indruk, maar vanwege de internationale regels is het bijna onmogelijk dat hij voor zijn achttiende vertrekt. het is duidelijk dat we erg blij zijn voor onze spelers dat zo’n grote club als PSV interesse toont”, aldus de voorzitter.

Behalve Kopitović traint ook Kitanov een week mee bij PSV. De pas zeventienjarige doelman geldt als een groot talent in zijn vaderland Bulgarije, waar hij speelt voor Cherno More Varna. Ook komt Kitanov uit voor de Bulgaarse nationale ploeg voor spelers onder de zeventien jaar, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.