PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV betaald 2,2 miljoen euro voor middenvelder Hiljemark’

PSV kan Oscar Hiljemark op het loon lijstje zetten. De 20-jarige Zweed komt over van het Denmarkse IF Elfsborg waaromee hij kampioen werd. De middenvelder komt over voor 2,2 miljoen euro en tekent een 4,5 jaar in Eindhoven.

Eerder deze week gingen de speculaties al rond over de komst van Hiljemark, en is het dus geen verassing. Het wachten was op de officiële berichten van beide clubs. Ook gaat de jongeling mee met PSV op trainingskamp in Bangkok.

“Ik voel me goed, PSV heeft een grote reputatie in heel Europa. Deze keuze voelt goed. Ik heb veel zin om bij PSV te komen spelen. En kampioen worden natuurlijk, net als met Elfsborg”, zegt Hiljemark in een interview met PSV TV. Hij werd in november 2012 landskampioen met Elfsborg en hoopt met PSV zijn tweede landstitel binnen één jaar te kunnen behalen. “Twee titels in één seizoen, dat zou fantastisch zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.