‘Man Utd-fans zien liever Strootman komen dan Sneijder’

Niet Wesley Sneijder, maar Kevin Strootman is volgens de aanhang van Manchester United de speler die de club op dit moment het meest nodig heeft. Op een poll van de Manchester Evening News springt de PSV’er er met kop en schouders bovenuit.

De vraag die de krant aan de fans van United stelt is welke speler de club van Robin van Persie tijdens de huidige transferperiode het best kan aantrekken. De opties zijn Kevin Strootman (PSV), Wesley Sneijder (Internazionale), Frank Lampard (Chelsea), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Leighton Baines (Everton) en Gareth Bale (Tottenham Hotspur).

Met liefst 51 procent van de stemmen steekt Strootman er met kop en schouders bovenuit. Bale (21 procent) en Sneijder (11 procent) volgen. Lampard is met drie procent de minst populaire kandidaat in de poll.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer