PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Adam Maher wil transfer naar PSV maken’

Waar AZ ontkent dat het een bod heeft ontvangen op Adam Maher, weet zaakwaarnemer Sigi Lens meer. De club uit Alkmaar heeft volgens hem een bod ontvangen van PSV, dat serieuze interesse heeft in ‘misschien wel het grootste talent van Nederland’.

“Het is voor Adam tijd om sportief een stap te maken”, zegt Lens in gesprek met De Telegraaf. “Hij wil naar PSV. En sterker: op welke manier dan ook, maar PSV heeft wel degelijk een bod gedaan. Dan moeten ze dat bij de speler melden en met de betreffende club verder in contact treden.”

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, ziet in de AZ-speler een uitzonderlijke belofte. “Hij is misschien wel het grootste talent van Nederland. Net als bij bijvoorbeeld Kevin Strootman het geval was, vinden wij dat we als PSV moeten proberen om zulke jongens te halen. Zeker, als ze zelf aangeven in Holland te willen blijven en nu nog haalbaar en betaalbaar zijn. Ik heb trouwens vroeger in mijn functie bij AZ alles gedaan om Adam voor de club te behouden, wat toen uiteindelijk ook gelukt is.”

Maher stond als vijftienjarige ook al in de belangstelling van diverse clubs. AZ wist de speler toen uit de handen van onder meer Internazionale, Olympique Lyon en Manchester City te houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.