PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoopt op vertrek van overbodig viertal in de winterstop’

PSV wil in de huidige transferperiode graag het aantal contractspelers terugbrengen. PSV hoopt deze maand afscheid te nemen van Stanislav Manolev, Orlando Engelaar, Jagos Vukovic en Stef Nijland. De laatste twee zitten tegenwoordig al niet meer bij de selectie van Dick Advocaat.

Met name voor Orlando Engelaar is er belangstelling zo laat technisch manager Marcel Brands in Voetbal International weten. “Ik weet dat er wat speelt via de zaakwaarnemer”, aldus Brands. “Ook rond Vukovic en Manolev, maar officieel is er nog niets.” Ondertussen zoekt Mino Raiola als zaakwaarnemer van Manolev voor een nieuwe club. Met name uit Engeland en Italië zou sluimerende belangstelling zijn.

Eerder werd al duidelijk dat het aflopende contract van doelman Ruud Swinkels niet zou worden verlengd. PSV legde de doelman afgelopen zomer voor een half jaar vast vanwege een zware schouderblessure van de jonge Nigel Bertrams. De 25-jarige Swinkels, oud-doelman FC Eindhoven, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.