PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV betaald 2,2 miljoen euro voor Oscar Hiljemark’

PSV-trainer Dick Advocaat kan na de winterstop vrijwel zeker beschikken over de Zweedse middenvelder Hiljemark. Alles ligt klaar, Hiljemark hoeft enkel nog zijn handtekening onder het contract te zetten. PSV heeft met Hiljemark een plaats vervanger in huis gehaald voor Kevin Strootman.

PSV bereikte in december al een akkoord met de Zweedse club Elfsborg IF. Deze week zijn ook PSV en Hiljemark ook tot een persoonlijke overeenkomst gekomen. De overstap zal snel volledig worden afgerond.

PSV investeert naar verluidt 2,2 miljoen in de middenvelder van de Zweedse club. Hiljemark stond bij meerdere Europese clubs in de belangstelling. Hiljemark heeft inmiddels twee interlands op zijn naam staan. Een handtekening is nog het enige wat rest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.