‘Zware blessure maakt einde aan het seizoen voor Luciano Narsingh’

Luciano Narsingh kreeg op de eerste dag van het nieuwe jaar een meer dan vervelende mededeling. De aanvaller van PSV kan hoogstwaarschijnlijk een streep zetten door het restant van het seizoen 2012/2013.

Voetbal International meldt dinsdag dat de vleugelspeler een zware knieblessure heeft opgelopen in het competitieduel met NAC Breda. De 22-jarige Narsingh vertrok na die laatste competitiewedstrijd voor de winterstop naar het buitenland voor een korte vakantietrip. Bij terugkeer liet hij zijn knie onderzoeken.

Doktoren constateerden bij dat betreffende onderzoek dat Narsingh zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. De international moet rekening houden met een maandenlange revalidatie. Een woordvoerder van PSV kon het nieuws dinsdag nog niet bevestigen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer