PSV laat doelman Swinkels vertrekken

De wegen van PSV en Ruud Swinkels scheiden na een half jaar. De keeper had een contract tot vandaag, 31 december 2012, en heeft nog geen voorstel tot verlenging gekregen, zegt zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. in het Eindhovens Dagblad.

Ploegsma bevestigt dat hij op zoek is naar een nieuwe club voor Swinkels. De pas 25-jarige doelman stond van 2009 tot 2012 onder de lat bij FC Eindhoven. Hij is de jongere broer van verdediger Arjan Swinkels, die momenteel bij Lierse SK speelt.

Door het vertrek van Swinkels gaat PSV de tweede seizoenshelft in met keepers Boy Waterman, Przemyslaw Tyton en Nigel Bertrams. De 19-jarige Bertrams maakte in november zijn rentree op het veld na een blessureperiode van zeven maanden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer