PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV laat doelman Swinkels vertrekken

De wegen van PSV en Ruud Swinkels scheiden na een half jaar. De keeper had een contract tot vandaag, 31 december 2012, en heeft nog geen voorstel tot verlenging gekregen, zegt zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. in het Eindhovens Dagblad.

Ploegsma bevestigt dat hij op zoek is naar een nieuwe club voor Swinkels. De pas 25-jarige doelman stond van 2009 tot 2012 onder de lat bij FC Eindhoven. Hij is de jongere broer van verdediger Arjan Swinkels, die momenteel bij Lierse SK speelt.

Door het vertrek van Swinkels gaat PSV de tweede seizoenshelft in met keepers Boy Waterman, Przemyslaw Tyton en Nigel Bertrams. De 19-jarige Bertrams maakte in november zijn rentree op het veld na een blessureperiode van zeven maanden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.