‘Milan vraagt om Nederlandse hulp inzake Strootman-transfer’

De flirt van AC Milan met Kevin Strootman blijft aanhouden. De Milanese club ziet in de 22-jarige middenvelder een uitstekende (tijdelijke) vervanger voor de gekwetste Nigel de Jong.

Echter zijn de Rossoneri niet van plan om aan de vraagprijs van PSV te voldoen. De Eindhovenaren verlangen vijftien miljoen euro voor de Oranje-international. De financieel geplaagde club van eigenaar Silvio Berlusconi heeft sowieso één of meer uitgaande transfers nodig om zelf zaken te kunnen doen. De Braziliaanse aanvallers Alexandre Pato en Robinho willen en mogen vertrekken.

Italiaanse media melden dat ook de nodige Engelse clubs interesse hebben in de ex-speler van Sparta Rotterdam en FC Utrecht. AC Milan hoopt dat Mark van Bommel, die afgelopen zomer de overstap maakte van Milaan naar Noord-Brabant, en zaakwaarnemer Mino Raiola Strootman zullen influisteren dat hij voor de Champions League-tegenstander van FC Barcelona moet kiezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.