‘PSV-talent denkt aan tijdelijk vertrek uit Eindhoven’

PSV heeft Marcel Ritzmaier laten weten dat hij in de komende transferperiode op huurbasis mag vertrekken. De middenvelder overweegt gebruik te maken van deze optie.

Aanvankelijk liet Ritzmaier nog weten het seizoen af te willen maken in Eindhoven. Onder trainer Dick Advocaat hoeft de talentvolle middenvelder echter niet te rekenen op veel speeltijd, waardoor hij het mogelijk toch ziet zitten om bij een andere club in de Eredivisie ervaring op te doen.

De zaakwaarnemer van Ritzmaier bevestigt in het Eindhovens Dagblad dat zijn cliënt een tijdelijk vertrek bij PSV overweegt. Er is echter nog geen definitieve beslissing genomen en de verwachting is dat de Oostenrijkse jeugdinternational ook gewoon met PSV meegaat op trainingskamp naar Thailand.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer