PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oud-PSV’er Maza keert terug naar Mexico’

Francisco ‘Maza’ Rodriguez, oud-speler van PSV, verlaat VfB Stuttgart in de winterstop en keert terug naar zijn vaderland Mexico. Dat liet de technisch directeur van de Bundesliga-club, Fredi Bobic, vrijdag in de Duitse media weten.

Maza had nog een contract tot medio 2014 bij Stuttgart, maar was op een zijspoor geraakt. In Mexico gaat de international spelen voor CF América. Dat is opvallend, aangezien de verdediger in 2008 van aartsrivaal Chivas Guadalajara overkwam naar PSV.

Bij de Eindhovenaren stond hij drie jaar onder contract. Vorige maand maakte Maza al duidelijk dat hij snel weg wilde bij Stuttgart. “Welke Mexicaanse vereniging me ook de mogelijkheid geeft, ik zal met het grootste plezier de kleuren van deze club verdedigen”, zei hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.