PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Engelaar ziet PSV niet als zijn eindstation’

De carrière van Orlando Engelaar is bij PSV enigzins in het slop geraakt. Toch wil de inmiddels 33-jarige middenvelder nog een paar jaar aan zijn loopbaan vastplakken.

”Hij kan nog altijd van waarde zijn”, verklaart zaakwaarnemer Edward Burleson aan het Eindhovens Dagblad. ”Misschien niet meer in de absolute top, maar er zijn genoeg clubs waar hij basisspeler zou zijn en iets toevoegt.”

Engelaar wil PSV het liefst zo snel mogelijk verlaten. Er zijn enkele clubs in het buitenland die hem in het vizier hebben: ”Loopt dat op niks uit, dan kijken we ook naar andere alternatieven. Het is niet zo moeilijk. Op het moment dat zich een club meldt die concreet wordt, stappen we zeker naar de PSV-directie om te kijken of een oplossing mogelijk is. We kijken of er op korte termijn een aanvaardbare oplossing te realiseren is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.