Andy van der Meyde niet op kameel door Fries dorp

Andy van der Meyde heeft een avontuur met een kameel uit zijn hoofd moeten zetten. De oud-profvoetballer zou donderdag door de straten van het Friese Kollum een ritje maken op het Afrikaanse lastdier om zijn biografie te promoten.

Het plan schoot echter in het verkeerde keelgat van de Friese afdeling van de Partij voor de Dieren. “Een kameel als promotiestunt, dat is niet in het belang van het dier”, zei Herman Gallé van de PvdD in de Leeuwarder Courant. “Erg jammer dit.”

Door het bezwaar van de PvdD besloot de organisatie van de rit af te zien. Van der Meyde zal in de Paradiso Bar in Kollum zijn populaire boek signeren en vragen van het publiek beantwoorden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer