PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tottenham heeft zeven miljoen euro over voor Nordin Amrabat’

Nordin Amrabat komt bij Galatasaray niet altijd aan spelen toe, maar heeft desondanks de scouts van Tottenham Hotspur weten te overtuigen. De vleugelaanvaller kan op serieuze belangstelling van de Londenaren rekenen.

Volgens Milliyet heeft Tottenham zelfs al een bod uitgebracht op de voormalig PSV-speler. Daarbij zou het gaan om een bedrag rond de zeven miljoen euro. Het is onduidelijk hoe de aanvaller tegenover een vertrek staat.

De krant meldt eveneens dat ook AS Roma in de markt is voor Amrabat. De Romeinen hebben echter nog geen bod uitgebracht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.