PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Otman Bakkal mag Dinamo Moskou alweer verlaten’

Nadat hij bij PSV geen uitzicht meer had op een basisplaats, besloot Otman Bakkal zijn heil deze zomer ergens anders te zoeken. De middenvelder streek neer in Rusland bij Dinamo Moskou, maar komt ook daar weinig aan spelen toe.

De eenvoudig international kwam tot dusver tot vijf optredens, allemaal als invaller, en mag dan ook vertrekken uit de Russische hoofdstad. “Dit soort spelers kun je niet tevreden houden als ze niet spelen”, zo liet sportief directeur Dmitry Galyamin.

Galyamin doelt daarmee niet alleen op Bakkal. Ook de aanvallende middenvelder Zvjezdan Misimović, die anderhalf jaar geleden overkwam van Galatasaray mag vertrekken, nu hij onder de nieuwe trainer Dan Petrescu niet aan spelen toekomt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.