PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil Roemeens International aan zich binden

Dick Advocaat kondigde onlangs al aan graag nog een of twee versterkingen te zien komen en het lijkt inmiddels duidelijk te zijn om wie het gaat. Waar Oscar Hiljemark al dicht bij een overgang zou zijn is PSV ook bezig met Cristian Sapunaru.

De Roemeens international verdedigt momenteel de kleuren van Real Zaragoza – waar Glenn Loovens actief is – maar heeft na dit seizoen een transfervrije status, waardoor hij voor de Eindhovenaren zeer aantrekkelijk is.

Volgens het regionale El Periodico de Aragon biedt PSV de back een jaarsalaris van zeven ton. De vraag is echter of dat genoeg is, want volgens de krant hebben ook een paar clubs uit de Bundesliga en Premier League interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.