PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Orlando Engelaar wil weg bij PSV

Orlando Engelaar komt dit seizoen amper nog aan spelen toe in Eindhoven. De middenvelder wil dan ook liever vandaag dan morgen vertrekken bij PSV. De club heeft inmiddels toegezegd te willen meewerken aan een vertrek van de routinier.

Zaakwaarnemer Edward Burleson is verbaasd dat PSV nu pas echt mee wil werken aan een vertrek van Engelaar. “Als ze dit anderhalf jaar geleden hadden gedaan, dan was er een zeker een oplossing geweest”, stelt de belangenbehartiger.

Engelaar zelf lijkt dat niet veel uit te maken zolang hij maar weer perspectief ziet. “Ik leg straks alle opties naast elkaar.” De 33-jarige Engelaar kwam in 2009 over van Schalke 04. Hij droeg hij rood-wit gestreepte shirt vervolgens in 73 competitieduels en scoorde daarin zes keer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.