PSV bijna rond met Oscar Hiljemark

PSV zou op het punt staan om Oscar Hiljemark aan te trekken, dat meldt Voetbal International. De jonge Zweedse middenvelder zal in januari de selectie van PSV komen versterken.

PSV is dichtbij een akkoord met IF Elfsborg over een transfersom. Die zou ruim 2,2 miljoen euro bedragen. De zaakwaarnemer van de 20-jarige Hiljemark, Carl Fagher, verwacht geen problemen meer: ‘Ik verwacht geen obstakels meer. We zijn een paar details verwijderd van een akkoord. Ik verwacht dat Hiljemark in januari naar PSV vertrekt.’

Hiljemark was eerder al in Eindhoven op bezoek. Dat deed de middenvelder ook al bij Anderlecht en Olympique Nice. Bij PSV had hij na een gesprek met technisch directeur Marcel Brands en trainer Dick Advocaat het beste gevoel. Hiljemark moet in Eindhoven in de toekomst Mark van Bommel gaan opvolgen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer