PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat wil in de winterstop nieuwe spelers halen

Dick Advocaat beschikt bij winterkampioen PSV over een ‘sterke selectie’, zo gaf hij na de riante zege op NAC Breda (1-6) aan. Toch wil de oefenmeester in de winterstop een aantal nieuwe gezichten naar Eindhoven halen.

“We hebben één of twee spelers nodig”, zegt Advocaat tegen Voetbal International. “We moeten afwachten of er mensen weggaan, daar zijn we mede afhankelijk van. Er moet wat meer concurrentie binnen de ploeg ontstaan. Als er nu nog meer spelers weg zouden vallen, worden we alleen maar zwakker.”

De Eindhovenaren kampten gedurende de eerste seizoenshelft met meerdere afwezigen. “We hebben vier basisspelers er al een hele tijd niet bij”, aldus de coach. “Maar als je desondanks maar weinig punten laat liggen dan is dat een goed teken. We hebben een sterke selectie. Tot nu toe hebben we het prima gedaan.”

Oscar Hiljemark lijkt één van de spelers te worden die PSV in de winter gaat versterken. De Zweedse middenvelder komt voor zo’n 2,2 miljoen euro over van IF Elfsborg. “We zijn een paar details verwijderd van een akkoord”, liet de zaakwaarnemer van de twintigjarige zaterdag optekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.