PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Advocaat drinkt in januari koffie met de aanklager’

De uitspraken van Dick Advocaat over aanklager betaald voetbal mr. Theo Hofstee, leidt tot een afspraak in januari. PSV heeft vrijdag in een brief laten weten dat er wat hen betreft koffie kan worden gedronken.

Bij de KNVB is men van mening dat Advocaat de integriteit van de aanklager in twijfel heeft getrokken. De voetbalbond wil de coach desondanks geen straf opleggen, omdat zij verwachten dat een goed gesprek meer effect sorteert.

Advocaat ziet het plan om met de aanklager een kop koffie te drinken wel zitten, meldt het Algemeen Dagblad. In de brief wordt wel benadrukt dat hij nooit vraagtekens heeft willen zetten bij de integriteit van de aanklager.

PSV-verdediger Marcelo werd geschorst op basis van televisiebeelden. Willekeur, vond Advocaat, die aandringt op inzage in de procedure rond het al dan niet vervolgen van een voetballer, als een scheidsrechter niets heeft geconstateerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.