PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil verder met jonge doelman’

PSV hoopt het contract van Nigel Bertrams op korte termijn te kunnen verlengen. De doelman, die momenteel nog beschikt over een contract tot medio 2013, zal in dat geval tot medio 2015 aan de club verbonden zijn. Dat meldt Voetbal International.

De Eindhovenaren willen het contract met vier jaar verlengen en de verbintenis met terugwerkende krachten in laten gaan. Of de negentienjarige sluitpost zijn contract wil verlengen, is echter niet bekend gemaakt.

Mocht de doelverdediger zijn contract bij PSV verlengen, is de kans groot dat hij komend seizoen niet in actie zal komen voor de club uit Eindhoven. PSV wil de jongeling namelijk komend seizoen verhuren, zodat hij kan rijpen bij een andere ploeg. Vooral Marcel Brands, de technisch directeur, ziet de keeper graag verhuurd worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.