‘Advocaat en Brands in conclaaf over verhuur van Depay’

Memphis Depay is momenteel binnen PSV een onderwerp van discussie. De talentvolle linksbuiten komt bij de koploper van de Eredivisie te weinig aan spelen toe, waarop Dick Advocaat heeft aangegeven hem tijdelijk te willen verhuren. Technisch directeur Marcel Brands is daar echter geen voorstander van.

“We hebben de drie posities voorin dubbel bezet en dat willen we graag zo houden”, luidt diens uitleg. Depay heeft in Dries Mertens een geduchte concurrent en ook Jeremain Lens heeft al enkele keren zijn opwachting gemaakt op de linksbuitenpositie.

Depay gaf – na het bekerduel met Rijnburgse Boys – zelf ook zijn voorkeur aan. “Ik heb niet voor niets een contract voor vijf seizoenen ondertekend. Verder wil ik er niet te veel over zeggen, ik wil mijn voeten laten spreken”, aldus de razendsnelle aanvaller.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer