PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV in de markt voor Adam Maher’

Adam Maher heeft enkele weken geleden zijn contract niet verlengd bij AZ. Hij heeft hem alleen opgewaardeerd, maar niet verlengt. De middenvelder laat in De Telegraaf weten dat het verkeerd is geïnterpreteerd. Maher staat nog steeds tot medio 2015 onder contract.

Hij zou nog steeds weg willen. ‘Als er een mooie club komt, sta ik er voor open. Ik heb nog steeds dezelfde ambities als eerst. De toekomst ziet er oor mij ook hetzelfde uit. Ik blijf tot nu toe tot de winter hier. Dan kijk ik wel verder hoe het loopt.’

Ajax en PSV zouden de meest reeele opties zijn voor hem. ‘Dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. Maar als het goed is, zou dat zomaar kunnen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.