PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Schalke 04 wil KNVB aanklagen omtrent Afellay

Een procedentwerking. Schalke 04 wil een aanklacht indienen tegen de KNVB. Volgens technisch directeur Horst Heldt is de medische staf van het Nederlands elftal na de oefeninterland tegen Duitsland (0-0) onvoorzichtig omgesprongen met Ibrahim Afellay.

De aanvallende middenvelder liep tijdens de wedstrijd in de Amsterdam Arena op 14 november een blessure op in de hamstringstreek en is nog altijd niet inzetbaar.

“Helaas is hij direct na de wedstrijd, en waarschijnlijk zelfs überhaupt niet medisch verzorgd”, vertelt Heldt op de website van de club. “Zeker bij een spierblessure zijn de eerste minuten en uren cruciaal voor de hersteltijd.” Afellay slaat noodgedwongen ook de wedstrijd in de achtste finale van de DFB Pokal morgen (dinsdag) tegen FSV Mainz 05 over.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.