PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman zeker bezig aan laatste weken bij PSV

Kevin Strootman is bezig aan zijn laatste weken in dienst van PSV, meldt de Engelse boulevardkrant The Sun. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal en Manchester United, die bovendien concurrentie hebben van Liverpool, Tottenham Hotspur en het Italiaanse AC Milan.

Martin Ferguson, scout van Manchester United en Arsenal-scout Steve Rowley hebben allebei een positief rapport geschreven over Strootman, omschreven als de ‘nieuwe Van Bommel’. Een bron van binnen PSV was duidelijk over de toekomst van Strootman. “Het lijkt zeker dat hij zal vertrekken in januari. De enige vraag is waarheen. Het lijkt erop dat het Manchester United of Arsenal gaat worden, ze zijn allebei erg enthousiast.”

Strootman, die eerder onder contract stond bij Sparta Rotterdam en FC Utrecht, is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van PSV. In zijn eerste jaargang kwam tot dertig competitiewedstrijden, daarin scoorde hij twee keer en leverde hij tien assists. DIt seizoen staat de teller vijf goals en vier assists in zestien wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.