PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘ADO Den Haag mengt zich in strijd om Stef Nijland’

Stefan Nijland hoopt op positief nieuws vanuit Duitsland. Union Berlin laat de PSV’er dit weekend weten of hij in aanmerking komt voor een contract. Er is echter nog een club die interesse heeft in de diensten van de in Eindhoven overbodige voorhoedespeler, ADO Den Haag ziet de komst van Nijland wel zitten.

De 24-jarige Nijland, die in de winterstop transfervrij mag vertrekken bij PSV, liet eerder weten het avontuur bij Union Berlin wel te zien zitten. Nu ook ADO Den Haag belangstelling heeft is niet bekend wat de speler zelf wil, meldt het Algemeen Dagblad. De Haagse club heeft trainer Maurice Steijn eerder laten weten dat er weinig budget is voor versterkingen, het enige wat PSV echter – waarschijnlijk – wil is een doorverkooppercentage.

De interesse uit Den Haag is niet nieuw. Twee jaar geleden was ADO ook geïnteresseerd in de diensten van de voormalig speler van FC Groningen. Toen ketste een overgang echter af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.