PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Atiba Hutchinson uitgeroepen tot Canadees voetballer van het jaar

PSV-middenvelder Atiba Hutchinson is in zijn vaderland Canada in de prijzen gevallen. De voetballer werd net als in 2010 uitgeroepen tot voetballer van het jaar van het land.

“Dankzij zijn bijdragen aan zowel het Canadese nationale elftal als aan zijn club PSV, heeft Atiba laten zien dat hij een van de besten is in de sport en we zijn er trots op dat we hem deze eer kunnen schenken”, klinkt het in het juryrapport.

“Ik ben erg blij met deze prijs. Ik had het echt niet verwacht”, citeert De Telegraaf Hutchinson. De Canadees is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van trainer Dick Advocaat, hij miste nog geen Eredivisie-duel. Dat was afgelopen seizoen wel anders. Toen kampte Hutchinson lang met een enkelblessure.

“De laatste maanden gaat het behoorlijk goed. Ik ben eindelijk weer in vorm na een vervelende blessure”, klinkt het opgelucht. Hutchinson, die ook als verdediger in actie kan komen, speelde afgelopen seizoen slechts veertien wedstrijden in dienst van de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.