PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jonge Noor werkt succesvolle stage af bij PSV

Herman Stengel heeft zijn stage van één week bij PSV succesvol afgesloten. Het zeventienjarige Noorse talent is dinsdag weer terug naar Noorwegen gegaan. Daar speelt Stengel bij Stabæk. Technisch directeur van die club, Inge André Olsen, vertelt nog niet te weten of de club uit Eindhoven de speler ook daadwerkelijk wil aantrekken.

“Herman heeft het uitstekend gedaan en kreeg goede kritieken,” aldus Olsen. “Ik weet in ieder geval zeker dat Herman naar een grotere club zal gaan. Dat is slechts een kwestie van tijd. ”

Stengel maakte al op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van Stabæk, dat toentertijd nog op het hoogste Noorse niveau uitkwam. Momenteel is de rechtermiddenvelder met zijn club gedegradeerd en daarom wil hij graag vertrekken. Stengel, die tot nu toe drie keer wist te scoren in twintig wedstrijden, heeft nog een contract tot eind 2014.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.