PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Guus Meeuwis traint mee met PSV

Guus Meeuwis vult in juni weer het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G-concerten. Dat vergt de nodige conditie en dus traint Guus zich het apezuur om een beetje goed beslagen ten ijs te komen. Vandaag stond een training met de mannen van PSV op het programma.

Op 7, 8 en 9 juni volgend jaar is het stadion van voetbalclub PSV weer tot de nok gevuld met Guus Meeuwis-fans. De zanger staat voor de achtste keer in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G-concerten. Guus verwacht dit keer de miljoenste bezoeker te mogen verwelkomen en dus pakt hij groots uit. Om de concertreeks meteen goed op de kaart te zetten, mocht Guus trainen met de mannen van PSV die normaal gesproken in het Philips Stadion schitteren. En dat heeft -ie geweten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.