PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat wil een mannelijker PSV zien tegen FC Twente

Na twee competitienederlagen op rij is het voor PSV zaak zondag weer eens te winnen. In Eindhoven moet er dan wel worden afgerekend met koploper FC Twente.

Donderdag won PSV de generale repetitie op bezoek bij Napoli met 1-3. “Het is voor ons goed dat we gewonnen hebben in Napels en nu zorgen dat we een goede wedstrijd spelen”, zegt trainer Dick Advocaat vrijdag op de officiële website van PSV.

Afgelopen jaargang zagen de Eindhovenaren FC Twente maar liefst met 2-6 toeslaan in het Philips Stadion. “We moeten vermijden dat zondag hetzelfde gebeurt als vorig jaar. Ik wil dat onze jongens soms wat scherper en mannelijker voetballen. We willen het vaak te veel voetballend oplossen”, besluit Advocaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.