PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat woedend op Nederlandse krant

Dick Advocaat is woedend geworden omtrent de schorsing van Marcelo. Marcelo zou een slaande beweging hebben gemaakt naar Danny Hoesen, aanvaller van Ajax. Nadat de Telegraaf een artikel over het voorval schreef, kwam de KNVB in actie en besloot Marcelo alsnog te schorsen voor de onopgemerkte elleboog.

‘’Dit is totale willekeur. Acht ogen hebben niets gezien en op basis van twee ogen schrijft De Telegraaf toch een stukje. Blijkbaar hebben ze dat gelezen bij de KNVB, want op dinsdag kregen wij opeens bericht. Dat gebeurt normaal gesproken al op maandag’’, aldus PSV trainer Dick Advocaat tegenover het AD. De KNVB wil Marcelo voor drie duels schorsen.

Advocaat wil eerst met PSV overleggen of men akkoord gaat met het voorstel. ‘We moeten nog overleggen. Als je op deze manier te werk gaat, kun je na elk weekeinde wel twintig voetballers schorsen. Ik vind dit werkelijk nergens op slaan’, aldus de trainer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.