PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geeft jonge spelers de kans tegen Napoli’

Trainer Dick Advocaat gaat donderdagavond, tijdens de Europa Leaguewedstrijd tegen Napoli, jonge spelers een kans geven. PSV is na de nederlaag van twee weken geleden tegen Dnjepr uitgeschakeld in Europa en voetbalt tegen Napoli alleen om de eer en de wedstrijdpremie van 200.000 euro.

Advocaat wilde niet zeggen welke jonge spelers hij tegen Napoli een kans geeft. Op basis van het partijspelletje op de training had het er veel van weg dat hij verdediger ‘Zanka’ Jorgensen, middenvelder Peter van Ooijen en Memphis Depay laat starten. Dit zou dan ten koste gaan van Atiba Hutchinson, Kevin Strootman en Lucian Narsingh.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.