PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mourinho: ‘Wellicht aan de slag in Nederland’

José Mourinho gaat na een eventueel vertrek bij Real Madrid niet voor een jaar weg uit de voetballerij. De oefenmeester ziet het niet zitten om een jaar op vakantie te gaan. De Portugees weet nog niet waar hij aan de slag gaat, hij sluit ook niets uit. “Misschien wordt het wel Nederland.”

“Als ik ga, ga ik zeker niet op vakantie voor een jaar”, zei Mourinho deze week tegenover de aanwezige pers. “Als ik hier niet werk, doe ik dat ergens anders. Of ik weer kan gaan coachen in Engeland? Ik kan en wil overal coachen, misschien ga ik wel naar Nederland.”

De laatste weken wordt Mourinho veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Madrid. Ramon Calderon, voormalig president van de club, zou dat niet erg vinden. “Mourinho denkt eerst aan zichzelf en dan pas aan het coachen van een team.” Voor Calderon is het echter een opzetje om kritiek te uiten op de huidige voorzitter, Florentino Perez. “Mourinho is niet de boosdoener. De boosdoener is de president die hem naar Madrid heeft gehaald en hem alle macht heeft gegeven.”

“Florentino Perez is verdwenen toen hij alle macht aan de trainer heeft gegeven. Nu is hij slechts een marionet die niets doet en die geen interesse heeft om te laten zien dat hij de president is van Real Madrid”, aldus Calderon, die tussen 2006 en 2009 president was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.