PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zonder Mertens en Van Bommel tegen Napoli’

PSV is al uitgeschakeld voor de Europa League. De uitwedstrijd tegen Napoli is enkel en alleen voor de eer. Dick Advocaat heeft de focus volledig verlegd naar de Eredivisie en KNVB Beker. Mark van Bommel en Dries Mertens worden dan ook in Eindhoven achtergelaten.

Volgens De Telegraaf worden Van Bommel en Mertens thuisgelaten. Beide spelers waren afgelopen weekend in de Amsterdam ArenA tegen Ajax (3-1 verlies) nog basiskrachten maar kampten in de aanloop naar de topper al met enkele klachten. Uit voorzorg worden beide spelers nu niet meegenomen naar Italie. Datzelfde geldt voor Jetro Willems die afgelopen weekend een blessure opliep.

Mogelijk komt het in Napels nog tot een debuut. Advocaat heeft namelijk de achttienjarige rechtsback Joshua Brenet opgenomen in zijn selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.