Stef Nijland in onderhandeling met Union Berlin

Stef Nijland hoopt zijn carriere te vervolgen bij het Duitse 1. Union Berlin, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. De 24-jarige aanvaller is maandag naar de Duitse hoofdstad getrokken om daar te onderhandelen over een toekomstig dienstverband, zo weet Voetbal International.

De bedoeling is dat Nijland, wiens contract komende zomer afloopt, in de winterstop de overstap maakt naar Berlijn. PSV is bereid haar medewerking te verlenen aan een transfer. Afgelopen zomer stond Nijland ook al op de nominatie om te vertrekken uit Eindhoven, toen raakte hij echter geblesseerd.

In ruim vier jaar tijd kwam Nijland tot slechts veertien competitieduels voor de Eindhovenaren. PSV verhuurde hem eerder aan Willem II en NEC.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer