PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV test jonge aanvaller uit Montenegro’

PSV bekijkt de komende week of Boris Cmiljanic een versterking kan zijn voor de toekomst. De zestienjarige aanvaller van Buducnosti gaat vanaf dinsdag een proefperiode afwerken bij de Eindhovenaren. Cmiljanic krijgt tot 10 december de kans om zijn kwaliteiten te tonen.

Budimir Miranovic, voorzitter van de huidige club van Cmiljanic, bevestigt dat de jongeling een testperiode af gaat werken bij PSV. “We zijn er trots op dat zo’n grote club interesse heeft in een speler van ons. Een transfer wordt echter moeilijk, omdat hij nog geen achttien is.”

Cmiljanic wordt in eigen land gezien als een veelbelovend talent. De Montegrijn maakte op vijftienjarige leeftijd al zijn debuut in de hoofdmacht van Buducnosti. Zaakwaarnemer Igor Gluscevic vergezelt de tiener de komende week in Brabant. Gluscevic is geen onbekende in de Nederlandse voetbalwereld. De voormalig aanvaller was in het verleden onder meer actief bij FC Utrecht en Heracles Almelo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.