PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Erik Pieters moet rentree noodgedwongen uitstellen’

Erik Pieters komt niet in actie namens Jong PSV tegen Jong FC Utrecht. Door de slechte weersomstandigheden wordt het duel op kunstgras gespeeld, een ondergrond die te risicovol is voor de linksback.

Pieters was eerder vandaag nog vol enthousiasme op zijn Twitter-pagina over zijn aanstaande rentree in het shirt van de Eindhovenaren: ”Na lang wachten gaat het eindelijk beginnen”, liet de 24-jarige verdediger weten.

De linksachter van PSV is al geruime tijd afwezig. Vanwege een breuk in het middenvoetsbeentje kon hij al vanaf april niet meer spelen voor de ploeg van Dick Advocaat. Door de kwetsuur ging het EK in Oekraïne en Polen aan de neus van Pieters voorbij. Ploeggenoot Jetro Willems nam zijn plaats in bij het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.