PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Atiba Hutchinson verlengt contract bij PSV niet

Atiba Hutchinson is bezig aan zijn laatste seizoen bij PSV. De Canadees international heeft besloten zijn aflopende verbintenis in Eindhoven niet te verlengen. Derhalve loopt Hutchinson transfervrij de deur uit.

‘Ik word dertig in februari en wil nog één keer een avontuur aangaan. Ik ben transfervrij, dus dit is het moment’, zo verklaart Hutchinson in gesprek met Voetbal International. In 2010 maakte Hutchinson ook al gebruik van zijn transfervrije status toen hij FC Kopenhagen verruilde voor Feyenoord.

Hutchinson, die zowel op het middenveld als ook rechtsback kan spelen, heeft een sterke voorkeur voor Engeland. Hutchinson: ‘Als er iets moois uit dat land voorbij komt zal ik niet twee keer nadenken. Mijn zaakwaarnemer praat binnenkort met PSV over het voorstel dat ze me hebben gedaan. We nemen dat serieus en het blijft een optie. Mijn voorkeur gaat echter uit naar een vertrek.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.