PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zoekt naar defensieve versterking’

PSV verspeelde de afgelopen twee weken een riante koppositie door nederlagen tegen Vitesse en Ajax. PSV weet duidelijk wat het in de winterstop moet doen: defensieve versterking aantrekken.

Evenals vorig seizoen is PSV in uitduels niet sterk. Drie van de zeven uitwedstrijden werden dit seizoen al weer verloren. Daarnaast krijgt PSV gemiddeld meer dan een doelpunt per wedstrijd tegen. Defensieve versterking is noodzakelijk om na de winterstop niet af te haken in de titelstrijd.

PSV ging het seizoen met grote ambities in. De terugkeer van Mark van Bommel en het aantrekken van Luciano Narsingh zou de selectie een boost geven. Toch staan het elftal van Dick Advocaat na 15 duels op een derde plaats. Vitesse en FC Twente hebben een punt meer dan de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.