PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Engelse topclubs vechten om Kevin Strootman’

Kevin Strootman heeft over belangstelling niet te klagen. De middenvelder van PSV werd in de topper tegen Ajax bekeken door scouts van Arsenal, Manchester United en Tottenham Hotspur, zo meldt The Daily Mail.

Namens Arsenal zat de grote scoutingsbaas Steve Rowley op de tribune, terwijl ook Manchester United een sterke afvaardiging stuurde. Daarnaast stuurde Tottenham Hotspur zaterdag een scout naar de Arena.

De Engelse clubs hopen allen op de komst van de 22-jarige Strootman, die naar verluidt al twintig miljoen euro moet kosten. Zelf liet de international al weten een winters vertrek niet te zien zitten, terwijl een transfer in de zomer ook nog geen ‘must’ voor hem is.

Het PSV van Strootman verloor zaterdag met 3-1 van Ajax. “We hadden het ons allemaal heel anders voorgesteld. We zullen dit achter ons moeten laten en door naar de volgende wedstrijd gaan”, zei de middenvelder na afloop tegen VoetbalPrimeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.