PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV, Twente en Vitesse tonen interesse in Jeffrey Bruma’

Jeffrey Bruma heeft volgens het Algemeen Dagblad niets te klagen over interesse. Volgens het medium staat de verdediger, die momenteel onder contract staat bij Chelsea, in de belangstelling van diverse Eredivisieclubs.

De mandekker zou onder andere in de belangstelling staan van PSV, FC Twente en Vitesse. Bruma komt momenteel op huurbasis uit voor Hamburger SV. De Rotterdammer is echter niet helemaal tevreden over de speeltijd die hij krijgt van HSV-trainer Thorsten Fink.

Wessel Weezenberg, de zaakwaarnemer van de 21-jarige Bruma, wil de interesse uit Nederland nog niet bevestigen, maar geeft wel aan dat er belangstelling is in de diensten van zijn cliënt. De belangenbehartiger wil eerst zelf onderhandelen. “De komende weken wordt er veel duidelijk”, liet Weezenberg in een reactie weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.