PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vukovic: ‘Nog nooit met Advocaat gesproken’

Jagos Vukovic traint en speelt momenteel bij Jong PSV, tot zijn eigen teleurstelling. De 24-jarige Serviër had de hoop door te breken bij PSV. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Roda JC, maar bij zijn terugkeer bleek hij niet in beeld te zijn bij de technische mensen rondom de hoofdmacht.

“Ik hoop nog steeds op een rol bij het eerste elftal, maar heb nog nooit met de trainer gesproken”, zegt Vukovic over trainer Dick Advocaat in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Dat heeft me wel verrast, vorig jaar informeerde ook niemand toen ik bij Roda JC zat.”

De verdediger hoopt nog altijd op een toekomst bij het eerste elftal van PSV, hij schermt nu echter ook met interesse uit Duitsland. “De club uit de Bundesliga noem ik nog niet, vorige keer sprak ik met Troyes en is het op het laatste moment niet gelukt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.