PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Thuisvoordeel is een nadeel voor Ajax tegen PSV’

De Amsterdam ArenA is al jaren een bijna onneembare vesting. Toch denkt Stanley Menzo dat de Amsterdamse thuishaven aanstaande zaterdag in het nadeel kan werken voor de thuisploeg.

Ajax kruist dan de degens met koploper PSV, en volgens Menzo kan een kolkende ArenA de Eindhovenaren in de hand werken. “Ajax speelt thuis en dat is misschien wel een nadeel”, zegt de voormalige doelman tegenover NUsport. “Ze moeten komen van het thuispubliek omdat ze een achterstand op de ranglijst moeten goedmaken.”

“Daar speel je een heel sterke counterploeg als PSV mee in de kaart. Ajax moet het eigen snelle positiespel spelen, maar als dat mislukt en PSV verovert de bal, ligt het helemaal open”, voorspelt de oud-international, tegenwoordig als assistent-trainer in dienst bij Vitesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.