PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lens onder de indruk van CL-optredens Ajax

Jeremain Lens neemt het dit weekend met PSV in de Eredivisietopper op tegen Ajax. De behendige aanvaller zegt in aanloop naar het belangrijke duel onder de indruk te zijn geraakt van de Amsterdamse prestaties in de Champions League van dit seizoen.

“Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ze het zo goed zouden doen”, geeft Lens toe. “Real Madrid en Borussia Dortmund waren in Amsterdam een maatje te groot, maar Ajax verdient alle complimenten voor de duels met Manchester City.”

“Ik weet niet of wij het net zo goed of zelfs beter hadden gedaan”, geeft Lens eerlijk toe. “Ajax zit in een poule om ‘U’ tegen te zeggen en het vraagt veel om bestand te zijn tegen de druk die bij deze hoogstaande wedstrijden komt kijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.