PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-target Hiljemark zegt alvast ‘nee’ tegen Nice’

PSV hoopt in Zweden de opvolger te hebben gevonden van Mark van Bommel. De 20-jarige Oskar Hiljemark kwam volgens Voetbal International al op bezoek in Eindhoven maar er zijn meer kapers op de kust.

Het Franse Nice kwam al tot een akkoord met IF Elfsborg over een transfersom van 2,5 miljoen euro. Hiljemark ziet een overgang naar Frankrijk echter niet zitten. Onlangs bezocht de middenvelder samen met zijn vader Nice, Anderlecht en PSV. Daarbij lijkt hij niet zo’n goed gevoel over te hebben gehouden aan de Franse club.

In Eindhoven sprak Hiljemark met PSV-coach Dick Advocaat en technisch directeur Marcel Brands. PSV ziet de middenvelder al de natuurlijke opvolger van Mark van Bommel die vermoedelijk in de zomer 2014 zal stoppen met zijn actieve loopbaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.